Bukkejagt – Den sidste jagt på Samsø 4

June 15, 2013 | Af Nikolaj | Skriv en ny kommentar

Dette afsnit af Bukkejagt på Samsø handler om jagtturens sidste jagt, nemlig en morgenpürsch inden færgen sejler fra Samsø og Brattingsborg Gods. Bukkejagt på Samsø

Vi mødes med Herregårdsskytten for Brattingsborg Simon ved solopgang og starter dagen med en tur rundt på revieret. Der går ikke mere end en times tid før vi spotter en god seksender og så begynder en intens pürsch med spændende situationer og en god forklaring om selve skuddet og bukkefeber. Hele situationen samt bukken der fældes vises sammen med en god efterfølgende snak omkring skuddet og schweiss og hvordan blodsporene ser ud i terrænet.

Det er fjerde og sidste afsnit i mini jagtserien “Bukkejagt på Samsø”, som produceres af Jægernes Magasin. De producerer flere jagtfilm, som alle vises online – ganske gratis – og grundlæggende med fokus på jagt i Danmark.

Her kan du finde meget mere viden om rådyr (capreolus capreolus).

GD Star Rating
loading...
Bukkejagt - Den sidste jagt på Samsø 4, 10.0 out of 10 based on 6 ratings
Syntes du godt om denne bukkejagt video, så skriv en kommentar eller hent vores RSS feed så du kan få underretning i din Feed Reader når vi udgiver nye videoer.

Gemt under: Pürschjagt | Tags: , , , , , , , ,

Omkring forfatteren (Forfatter profil)

Jægernes Magasin er et dansk uafhængigt jagt magasin, som drives på frivillig basis. Vi holder også disse sider opdateret om bukkejagt. Vi elsker jagt og naturen!

Skriv et svar

Trackback URL | RSS Feed for This Entry