Vildtpleje og bukkejagt på Samsø 3

May 30, 2013 | Af Nikolaj | Skriv en ny kommentar

Bukkejagt er andet end jagt for mange jæger,e og for mange begynder bukkejagten år forinden med at passe jagtreviret, så vildt og råvildtet vil være på terrænet. I dette afsnit af Bukkejagt på Samsø, som er produceret af Jægernes Magasin, kommer vi rundt på Brattingsborg Gods jorde sammen med Herregårdsskytte og Vildtforvalter Simon og hører, hvordan godset udfører vildt- og naturpleje. Vildtpleje og naturpleje på Brattingsborg Gods

Vi hører om remisser til udsætning af fasaner, insektvolde (bettle banks), vildtstriber, barjordsstriber, græsstriber, såning af majs og meget mere, mens vi nyder de smukke optagelser af naturen og vildtet. Vi ser lammene die hos moderen og to nysgerrige lam, som bare står og observere.

Jægernes Magasin producerer og leverer gratis jagtfilm til danske jægere og andre jagtinteresserede.

Dette er trejde afsnit i mini jagtserien om Bukkejagt på Samsø.

 

GD Star Rating
loading...
Vildtpleje og bukkejagt på Samsø 3, 9.8 out of 10 based on 5 ratings
Syntes du godt om denne bukkejagt video, så skriv en kommentar eller hent vores RSS feed så du kan få underretning i din Feed Reader når vi udgiver nye videoer.

Gemt under: Samsø | Tags: , , , , , , , ,

Omkring forfatteren (Forfatter profil)

Jægernes Magasin er et dansk uafhængigt jagt magasin, som drives på frivillig basis. Vi holder også disse sider opdateret om bukkejagt. Vi elsker jagt og naturen!

Skriv et svar

Trackback URL | RSS Feed for This Entry